Δράσεις

3ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακρόαση εκπομπής στο europeanschoolradio

To  Σάββατο 24 Οκτώβρη 2020 στις 8:00 το βράδυ συνδεθείτε στο http://europeanschoolradio.eu/player.php, στο πρώτο διαδικτυακό μαθητικό ραδιόφωνο, για να ακούσετε την 3η εκπομπή του Ράδιο-planet, του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας με θέμα : «Πως η κλιματική αλλαγή δημιουργεί ακραία καιρικά φαινόμενα και πως επηρεάζει τις οικονομίες των χωρών». Σας περιμένουμε και στο chat για να σχολιάσουμε, να συζητήσουμε παράλληλα με την ακρόαση.
Η εκπομπή αποτελεί την 3η μιας σειράς τεσσάρων εκπομπών που είναι ενταγμένες στην υποδράση «Ραδιο-ΕΠΑΛμοί» του Σχεδίου Δράσης “ Ο πλανήτης εκπέμπει σήμα SOS – Διάδωσέ το Ραδιοφωνικά ” με την Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ” μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Για όσους και όσες δεν μπορέσετε να την ακούσετε αυτή την ώρα , μπορείτε να μπείτε στο αρχείο των εκπομπών του σχολείου μας από την διεύθυνση http://europeanschoolradio.eu/el/archives/production/4245 και να ακούσετε αυτήν και την προηγούμενη όποτε θέλετε.
Την σημερινή εκπομπή επιμελήθηκαν οι Μακροπούλου Ευγενία και Πάνος Πανταζής.
Καλή ακρόαση!