Δράσεις, Κατασκευές, Νέα – Ανακοινώσεις, Περιβάλλον, Τεχνολογία

1ο ΕΠΑΛ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Δρόμοι ΖΩής – Χρώμα Ψυχής.

Στο πλαίσιο του προγράμματος  του ΥΠΠΕΘ Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ (ΜΝΑΕ), το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) Ν. Φιλαδέλφειας σε συνεργασία με το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας το 5ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ) Ν. Φιλαδέλφειας καθώς συνεργάστηκε και με τα άλλα δυο ΕΠΑΛ της πόλης  (2ο & 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ), στο πυλώνα του προγράμματος για τις δράσεις, υλοποίησε το τρέχον σχολικό έτος τη δράση με την ονομασία «Δρόμοι ΖΩής – Χρώμα ψυχής».

Οι «Δρόμοι ΖΩής – Χρώμα ψυχής» ήταν συνεργατικές, σπονδυλωτές, βιωματικές δράσεις που +διαπραγματεύονται θέματα Οδικής ασφάλειας, ανακύκλωσης και Προστασίας Περιβάλλοντος και αποτελούταν από τρεις υποδράσεις.

1η Δράση : Δρόμος «διαβάΖΩ – κοιτάΖΩ – χρωματίΖΩ»

2η Δράση : Δρόμος «σχεδιάΖΩ – κατασκευάΖΩ – αγκαλιάΖΩ»

3η Δράση :  Δρόμος «φροντίΖΩ – μοιράΖΩ – παίΖΩ»

Οι αφίσες των τριών Δρόμων (υποδράσεων)

«Δρόμοι ΖΩής – Χρώμα ψυχής»

    

Η δράση  του 1ου ΕΠΑΛ  Ν. Φιλαδέλφειας «Δρόμοι ΖΩής – Χρώμα ψυχής»,    ολοκληρώθηκε με επιτυχία.  Και αυτό οφείλεται σε όλους που συμμετείχαν στις δράσεις,  καθηγητές και μαθητές. Στην αρχή με επιφύλαξη, «μούδιασμα», στη συνέχεια κάποιοι με ενθουσιασμό και μεράκι . Σε γενικές γραμμές η πραγματοποίηση τέτοιων δράσεων που κάνεις για πρώτη φορά, ξεκινάς και δεν ξέρεις που και πως θα ολοκληρωθεί.

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια  στους συμμετέχοντες καθηγητές και κυρίως στους μαθητές.  Ευχαριστίες και στους συνεργαζόμενους φορείς, στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, στη 2η Σχολική επιτροπή του Δήμου και στους Διευθυντές του 2ου και του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ και του 5ου Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ) Ν. Φιλαδέλφειας  για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια, όταν και όπου χρειάστηκε. Και του χρόνου ακόμα καλύτερα.

Δείτε :

https://youtu.be/QqSyCTh3QBo

 

 

Σχετικές αναρτήσεις