Έκθεση

1ο ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικονική Έκθεση Φωτογραφίας 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας

Το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» πραγματοποιεί Σχέδιο Δράσης σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ», με τίτλο: Έκθεση φωτογραφίας με έργα μαθητών των Λυκείων της Φλώρινας με θέμα «Η πόλη μου μέσα από τα μάτια μου».

Λόγω των περιοριστικών µέτρων που ελήφθησαν για την µη εξάπλωση της νόσου από τον νέο κορoνοϊό, αναγκαστήκαμε να αναβάλουμε την προγραμματισμένη Έκθεση Φωτογραφίας με έργα μαθητών, που θα γινόταν στην αίθουσα του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου «O Αριστοτέλης». Ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί μελλοντικά αν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Όμως για να ολοκληρώσουμε το Σχέδιο Δράσης του σχολείου μας, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια Εικονική Έκθεση Φωτογραφίας, με τη συνεργασία του κ. Παπαχαρίση Σπύρου, Εκπαιδευτικού ΠΕ82 – Μηχανολόγων, του ΚΕΣΥ Φλώρινας.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τις 67 φωτογραφίες των 34 μαθητών των Λυκείων της πόλης μας, που συμμετείχαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας και τους νικητές του διαγωνισμού:  http://www.1epal-florinas.gr/photogallery

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια!!!

Σχετικές αναρτήσεις