Δράσεις, Ημερίδες, Κατασκευές, Νέα – Ανακοινώσεις, Περιβάλλον, Τεχνολογία

ΕΠΑΛ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

Κατασκευή διάταξης Ηλεκτροπνευματικού Αυτοματισμού …Εισαγωγή

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σχέδιο Δράσης του ΕΠΑΛ Ζακύνθου για το σχολικό έτος 2019-2020 με θέμα:    Ηλεκτροπνευματικοί Αυτοματισμοί

Οι ομάδες  των μαθητών είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα οφέλη του Πνευματικού Αυτοματισμού από την αρχαιότητα μέχρι  και την σύγχρονη εποχή. Απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες τόσο  από την  έρευνα για την επιλογή του απαραίτητου εξοπλισμού και το όσο και από την  κατασκευή Ηλεκτροπνευματικής  Διάταξης στα εργαστήρια Αυτοματισμού της ειδικότητας των  Ηλεκτρολόγων.

 

και Εκπομπή Ραδιοφώνου

Δημιουργία Διαδικτυακού ραδιοφώνου:

Σκοπός της παρούσας Υποδράσης ήταν   οι μαθητές να γνωρίσουν τη διαδικασία παραγωγής ραδιοφωνικής εκπομπής και στη συνέχεια να υλοποιήσουν ραδιοφωνικές εκπομπές που θα ανεβάζονται στο European School Radio.
Ανάλογα με το ρόλο που είχαν στη ραδιοφωνική ομάδα σχεδίασαν το λογότυπο, δημιούργησαν το ραδιοφωνικό σποτ της εκπομπής, ήρθαν  σε επαφή με τα τεχνικά μέσα και τις εφαρμογές
Audacity και VirtualDj που βοήθησαν στην παραγωγή των διαδικτυακών ραδιοφωνικών εκπομπών και παρακολούθησαν σεμινάριο σχετικά με την ηχοληψία.

Για να  ακούσετε τους «Radioεπαλιώτες» πατήστε Ctrl+ κλικ στο :

http://europeanschoolradio.eu/archives/production/4009

 

 

Σχετικές αναρτήσεις