Δράσεις

3ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Ο πλανήτης εκπέμπει σήμα SOS – Διάδωσέ το Ραδιοφωνικά»

To  Σάββατο 17 Οκτώβρη 2020 στις 8:00 το βράδυ συνδεθείτε στο http://europeanschoolradio.eu/player.php, στο πρώτο διαδικτυακό μαθητικό ραδιόφωνο, για να ακούσετε την 2η εκπομπή της παραγωγής  Ράδιο-planet, του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας με θέμα : «Πως την κλιματική αλλαγή επηρεάζει τη βιοποικιλότητα και την υγεία των ανθρώπων». Σας περιμένουμε και στο chat για να σχολιάσουμε, να συζητήσουμε παράλληλα με την ακρόαση.

Η εκπομπή αποτελεί τη δεύτερη, μιας σειράς τεσσάρων εκπομπών που είναι ενταγμένες στην υποδράση «Ραδιο-ΕΠΑΛμοί» του Σχεδίου Δράσης “ Ο πλανήτης εκπέμπει σήμα SOS – Διάδωσέ το Ραδιοφωνικά ” με την Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ” μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για όσους και όσες δεν μπορέσετε να την ακούσετε αυτή την ώρα , μπορείτε  να μπείτε  στο αρχείο των εκπομπών του σχολείου μας από την διεύθυνση http://europeanschoolradio.eu/el/archives/production/4245 και να ακούσετε αυτήν και την προηγούμενη όποτε θέλετε.

Την σημερινή εκπομπή επιμελήθηκαν οι Γκουτζαμάνη Ευαγγελία και Νικολάου Δημήτρης.
Καλή ακρόαση!

ΑΦΙΣΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 2-ΡΑΔΙΟ PLANET