Δράσεις, Ημερίδες, Νέα – Ανακοινώσεις, Υγεία

1ο ΕΠΑΛ ΔΡΑΜΑΣ

Πανδημία Covid 19 και Σχολείο

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Πανδημία covid 19 και  Σχολείο» – 1ο ΕΠΑ.Λ. Δράμας

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαρτίου 2021 ξεκινάει ένα κύκλος ψηφιακών-διαδικτυακών “εκπομπών”, συζητήσεων, συνεντεύξεων, ημερίδων και εκδηλώσεων με θέματα που αφορούν την υγεία, το περιβάλλον, τις κοινωνικές σχέσεις, την επιστήμη, την εκπαίδευση, τις σπουδές και την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας.

Με δεδομένη την πανδημία που επικρατεί και στη χώρα μας, ελπίζουμε με τον τρόπο αυτό να αποκαταστήσουμε -σε κάποιο βαθμό βέβαια, εξ’ αποστάσεως και διαδικτυακά – τη συμμετοχή και υλοποίηση εκδηλώσεων, την ενημέρωση  και κυρίως την επικοινωνία με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, με τους εκπροσώπους των φορέων που συνεργαζόμαστε, τους συμπολίτες μας, την εκπαιδευτική κοινότητα και φυσικά τους μαθητές του σχολείου μας.

Την πρώτη εκπομπή θα την παρουσιάσει η εκπαιδευτικός κα Καλπάκη Δέσποινα και φιλοδοξούμε τις επόμενες εκπομπές να τις παρουσιάσουν οι μαθητές μας. Για την υποστήριξη της δράσης έχει δημιουργηθεί μια ανοιχτή ομάδα με καθηγητές, γονείς/κηδεμόνες και μαθητές/τριες του σχολείου μας.

Σας καλούμε λοιπόν, τη Δευτέρα 29-03-2021 και ώρα 19:00 το απόγευμα να παρακολουθήσετε την πρώτη μας διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Πανδημία Covid 19 και Σχολείο» με καλεσμένο τον κ. Παναγιωτίδη Αλέξη, εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας και Υγείας του Δήμου Δράμας και Ιατρό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση σε live streaming από:

Α) την ιστοσελίδα του σχολείου – www.1epaldramas.gr

Β) το κανάλι youtube του σχολείου (για το πρόγραμμα της ΜΝΑΕ) – https://www.youtube.com/channel/UC5hJFAcZrYfluHh9aDVKSFg

Γ) την ομάδα και τη σελίδα του σχολείου μας στο Facebook – https://www.facebook.com/groups/1stepaldramas και https://www.facebook.com/1EpalDramas

Η δράση του σχολείου μας “Είμαστε κοντά, έντυπα και διαδικτυακά” υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας “ΝΟΗΣΙΣ”.

Σχετικές αναρτήσεις