Ημερίδες

1ο ΕΠΑΛ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης διοργανώνει Ημερίδα

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονη Επαγγελματική Εκπαίδευση, Χαρακτηριστικά και Προοπτικές – Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.»  την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 με ώρα έναρξης τις 17:30 μ.μ.

Στο Α’ μέρος της ημερίδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Φρ. Παπαχρηστίδης», θα παρουσιαστούν η δομή και οι προοπτικές του Επαγγελματικού Λυκείου, καθώς και οι πτυχές του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.».

Στο Β’ μέρος θα γίνει μία περιήγηση στα Εργαστήρια των Τομέων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης, όπου θα παρουσιαστούν τα Μαθητικά έργα, που εκπονήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2018-19. Παράλληλα θα υπάρχει και η παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Ready, Steady, Go!», που υλοποιείται στο σχολείο μας.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε:

  • μαθητές/-τριες των Γυμνασίων και της Α’ τάξης Γενικού Λυκείου καθώς και σε αποφοίτους Επαγγελματικών Λυκείων και Γενικών Λυκείων.
  • εκπαιδευτικούς Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης.
  • γονείς που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές δυνατότητες που προσφέρονται στους μαθητές/-τριες των Επαγγελματικών Λυκείων.
  • στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Ιστοσελίδα 1ου ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης: www.epal-elefth.gr