Η υποδράση με τίτλο “Προϊόντα ελιάς, … η μισή Μεσογειακή Διατροφή” υλοποιήθηκε το σχολικό έτος 2019 – 2020 από το 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω στα πλαίσια του σχεδίου έργων δράσης ΜΝΑΕ με τίτλο “Οι φρενοτέκτονες ΠρωτοΕΠΑΛιώτες”. Σκοπός της υποδράσης ήταν οι μαθητές να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες και να γνωρίσουν ιδιαίτερα τη μεσογειακή διατροφή με έμφαση στα προϊόντα της ελιάς, μέσα από βιωματικό τρόπο, κατά τον οποίο παρήχθησαν και καταναλώθηκαν προϊόντα μεσογειακής διατροφής.
Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την υλοποίηση της υποδράσης “Προϊόντα ελιάς, … η μισή Μεσογειακή Διατροφή”.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΛΙΑΣ ΘΛΑΣΤΑΙ ΕΛΑΙΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΙΑΣ ΣΤΟ BAZAAR
ΦΥΤΕΥΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΥ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΠΟΡΩΝ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ + ΣΠΑΝΑΚΙ = ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΟΜΕΛΟ ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ (ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΓΛΥΚΙΣΜΑ)