1. « Έκθεση έργων μαθητών»

Διοργάνωση Εσπερίδας-Φεστιβάλ Δράσεων με θέμα «Η ελκυστικότητα ενός πιλοτικού ΕΠΑΛ και η καινοτόμος πρόταση Παιδείας που κομίζει η γειτονιά του», στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκαν έργα μαθητών και όλες οι καινοτόμες δράσεις στις οποίες συμμετείχε το σχολείο. Δράσεις οι οποίες αποδεικνύουν τη σύνδεση του σχολείου με τα τρέχοντα κοινωνικά, οικονομικά, περιβαλλοντικά και εργασιακά θέματα τοπικού, αλλά και ευρύτερου χαρακτήρα.

2. «Μουσική
παράσταση»

Στην ίδια Εσπερίδα παρουσιάστηκε μουσική παράσταση την οποία στελέχωσε συγκρότημα μαθητών και καθηγητών του σχολείου. Μέσω αυτής της δράσης οι μαθητές ανέπτυξαν τη μουσική παιδεία τους και αντιλήφθηκαν την αξία της τέχνης και του πολιτισμού.

3. «Χορευτική παράσταση»

Στην ίδια ημερίδα δόθηκε χορευτική παράσταση από ομάδα μαθητών και καθηγητών. Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί, οι οποίοι καλλιέργησαν την αγάπη προς την παράδοση και την ιστορική μνήμη.

4. «Διανομή διαφημιστικού υλικού»

epal-drapetsonas

Το σχολείο με τη διανομή διαφημιστικού υλικού προσπάθησε να προάγει τόσο την προβολή του, όσο και την προβολή της δράσης των μαθητών. Τη σχεδίαση του υλικού ανέλαβε ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου.

Back to list