ΑιτήματαΚατηγορία: Οικονομικά θέματαΕπιλέξιμες δαπάνες για την υποβολή σχεδίου
ΕΠΑΛ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Επιτελείο ρωτήθηκε πριν από 3 έτη
  1. Στις δράσεις που θέλουμε να υλοποιήσουμε είναι απαραίτητος οπτικοακουστικός εξοπλισμός, δηλαδή μικροφωνική βιντεοκάμερα κ.λπ. Επίσης σε άλλη στο τεχνολογικό τομέα περιλαμβάνουν Tablet , υπολογιστές κ.λπ.  Οι υπολογιστές και οι εκτυπωτές όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενες ερωτήσεις δεν είναι επιλέξιμες δαπάνες. Όμως  ο υπόλοιπος εξοπλισμός όπως tablet, βιντεοκάμερα, μικροφωνική κ.λπ. είναι επιλέξιμες δαπάνες ή θα πρέπει με κάποιο άλλο τρόπο να τον προμηθευτούμε;
  2. Επίσης κάποιες δαπάνες όπως τα κουστούμια ή τα σκηνικά που είναι αναγκαία στις δράσεις δεν είναι δυνατό να κοστολογηθούν  με κάποιο τρόπο σ’ αυτό το σημείο. Πως μπορουμε να συμπεριλάβουμε πιθανά εξοδα π.χ. “βεστιαρίου” στο προυπολογισμό μας.
1 απαντήσεις
Eirini Iliadou Επιτελείο απαντήθηκε πριν από 3 έτη

Καλησπέρα!
Πολύ σωστά αναφέρετε αρχικά, οτι δεν μπορεί να εγκριθεί εξοπλισμός όπως υπολογιστής και εκτυπωτής καθώς αυτά θα μπορέσετε μελλοντικά να τα προμηθευτείτε από άλλον πυλώνα του ΜΝΑΕ.
Ο υπόλοιπος εξοπλισμός όμως, όπως tablet, βιντεοκάμερα, μικροφωνική κλπ. μπορούν να εγκριθούν αρκεί να δικαιολογούνται από την δράση που θα πραγματοποιήσετε.
Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα σας επίσης, ναι, δικαιολογούνται δαπάνες όπως σκηνικά και κουστούμια. Θα πρέπει να δηλώσετε συγκεκριμένες δαπάνες μια μια τιμή κατα προσέγγιση σε αυτό το σημείο. πχ περούκες 200€, κουστούμια 200€
Καλή συνέχεια!