3ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο

Αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία με άριστες προοπτικές σπουδών και επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Απευθύνεται σε εργαζόμενους η ανέργους πολίτες, που επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο λυκείου αλλά και πτυχίο ειδικότητας και να λάβουν άδεια άσκησης επαγγέλματος αλλά και να έχουν πρόσβαση και συνέχιση των σπουδών τους σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Το νομικό πλαίσιο που καθορίζει την λειτουργία του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. σε συνδυασμό με την εξασφάλιση ισότιμης διαχείρισης της μεγάλης γκάμας ηλικιών του μαθητικού δυναμικού εξασφαλίζει ένα περιβάλλον που σέβεται τις μαθησιακές ιδιαιτερότητες των μεγαλυτέρων σε ηλικία χωρίς όμως να υποτιμά τις ανάγκες των νεοτέρων.

Το απογευματινό ωράριο λειτουργίας κάνει δυνατή την παρακολούθηση των μαθημάτων στους εργαζόμενους μαθητές αλλά και δίνει την ευκαιρία στους άνεργους να αποκτήσουν το πτυχίο στην ειδικότητα που ενδιαφέρονται που θα τους δώσει πρόσβαση στην αγορά εργασίας. Έτσι στο εσπερινό ΕΠΑ.Λ. τα χρόνια φοίτησης είναι απολύτως παραγωγικά και αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας των μαθητών. Η προηγούμενη αναφορά σε συνδυασμό με τη πρόσβαση των μαθητών στα ΑΕΙ ή ΤΕΙ κάνουν ελκυστικότερη την προτίμηση του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. με μηδενικό κόστος.

Έτσι για τους πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας, εργαζόμενους η άνεργους, η επιλογή του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. αποτελεί συνειδητή επιλογή επαγγελματικής αποκατάστασης προσωπικής και εκπαιδευτικής εξέλιξης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

3ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Διεύθυνση: ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΣΗΤΕΙΑΣ 4 - 6
Πόλη: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Τ.Κ.: 13561
Τηλέφωνο: 210-854-2207
FAX: 210-854-2801
Email: mail@3epal-esp-ag-anarg.att.sch.gr
Website: http://3epal-esp-ag-anarg-new.att.sch.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ