ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019-2020

Ανακοινώνεται η παράταση της ημερομηνίας υποβολής των Σχεδίων Δράσης μέχρι και τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019.

Για τα Σχέδια Δράσης που ήδη έχουν υποβληθεί, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην επεξεργασία και στην έγκριση τους.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια για την υποβολή των Σχεδίων Δράσης των σχολείων σας.

Η Ομάδα Έργου «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ-Σχέδια Δράσης»

Ημερίδα Ενημέρωσης με θέμα «Μια Νέα Αρχή στα τα ΕΠΑ.Λ. – Υποστήριξη και Διαχείριση Σχεδίων Δράσης 2019-2020»

Το Νόησις στις 12 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποίησε Ημερίδα Ενημέρωσης με θέμα «Μια Νέα Αρχή στα τα ΕΠΑ.Λ. – Υποστήριξη και Διαχείριση Σχεδίων Δράσης 2019-2020» στον χώρο του αμφιθεάτρου του Νόησις.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες της ημερίδας:

Πραγματοποίηση τηλεδιασκέψεων με τους συντονιστές έργου των ΠΕΚΕΣ

Το ΝΟΗΣΙΣ στις 16, 17 και 18/10 πραγματοποίησε μία σειρά συναντήσεων με τους συντονιστές έργου των ΠΕΚΕΣ. Οι συναντήσεις προγραμματίστηκαν, διά ζώσης και μέσω τηλεδιασκέψεων, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ήδη καλλιεργηθεί με τις συγκεκριμένες δομές από την προηγούμενη χρονιά υλοποίησης του έργου «Μια Νέα στα ΕΠΑΛ-Σχέδια Δράσης». Σκοπός των συναντήσεων ήταν η ενημέρωση σε σχέση με την έναρξη των υποβολών των Σχεδίων Δράσης για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ» των ΠΕΚΕΣ ανταποκρίθηκαν στην πλειοψηφία τους στο κάλεσμα του ΝΟΗΣΙΣ και πληροφορήθηκαν για την επιτυχή ολοκλήρωση των 306 Σχεδίων Δράσης της χρονιάς 2018-2019, για τις κομβικές ημερομηνίες που σχετίζονται με τις καινούριες υποβολές των ΕΠΑΛ, καθώς και για τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε η ομάδα υποστήριξης του ΝΟΗΣΙΣ, προκειμένου να απλοποιηθεί συνολικά η διαδικασία και να διευκολυνθούν οι εμπλεκόμενοι εκπαιδευτικοί.

Τέλος, οι συντονιστές των ΠΕΚΕΣ μετά την ενημέρωση τους για το ενδιαφέρον του Φορέα να συμπεριλάβει το σύνολο των ΕΠΑΛ την τρέχουσα χρονιά, εξέφρασαν τη διάθεση να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση αυτή.