Με μεγάλη επιτυχία και ζωηρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και φέτος η Μαθητική Εμπορική Έκθεση Θεσσαλονίκης του Junior Achievement Greece.

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, 1000 έφηβοι «επιχειρηματίες» παρουσίασαν τις έξυπνες ιδέες τους και παρέδωσαν μαθήματα κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευαισθησίας. Ανάμεσά τους και μαθητές των συνεργαζόμενων με το ΝΟΗΣΙΣ ΕΠΑ.Λ..

Στο πλαίσιο του «ΜΝΑΕ- Σχέδια Δράσης» η Oμάδα του ΝΟΗΣΙΣ  είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τον χώρο  διεξαγωγής της έκθεσης. Είδε από κοντά όλα τα projects, συνομίλησε με τους συνεργαζόμενους καθηγητές, ενημερώθηκε από τους ίδιους τους μαθητές για τη δημιουργική διαδικασία που ακολούθησαν και τους συνεχάρη  για την άρτια υλοποίηση και παρουσίαση τους.

Με τις Εικονικές τους Επιχειρήσεις συμμετείχαν μεταξύ άλλων : το ΕΠΑ.Λ. Βρυσών με τα “CREteeth” χειροποίητα προϊόντα στοματικής  υγιεινής, το 1ο ΕΠΑ.Λ. Καβάλας σε συνεργασία με το 1ο ΕΠΑ.Λ. Σερρών, με το εκπαιδευτικό ρομποτικό τους όχημα και το 1ο ΕΠΑ.Λ. Νικήτης με τα “FYSIS’AIM” προϊόντα τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για το έργο τους.

Και εις ανώτερα παιδιά!